Hyppää sisältöön

Syyskokouksen kuulumisia

Yhdistyksen syyskokous pidettiin keskiviikkona 17.11., jo kolmatta kertaa hybridikokouksena, eli osa osallistujista oli paikan päällä ja osa etäyhteyden päässä. Kokouksessa esiteltiin tuttuun tapaan ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, ja valittiin hallitukseen jäseniä. Lisäksi palkittiin vuoden vapaaehtoinen. Puheenjohtajana kokouksessa toimi Kalle Eerola – kiitokset Kallelle sujuvasti vedetystä kokouksesta.

Hallituksen uusi jäsen Anttoni Ihalainen

Toimintasuunnitelmaan kirjattiin ensi vuodelle tavoitteiksi mm. uuden toiminnanjohtajan rekrytointi, uuden strategian työstäminen Suomen Ladun strategian pohjalta ja Vaakkoin eräkämpän toiminnan uudistaminen. Lisäksi selvitämme toimistotilan ja varaston yhdistämismahdollisuutta. Tietysti retkiä ja muita aktiviteetteja järjestetään taas runsaasti, ja muutama isompikin tapahtuma pyritään saamaan kasaan. Aktiivisia tekijöitä otetaan mielellään mukaan.

Hallituksen jäsenistä on vuosittain erovuorossa puolet, eli neljä jäsentä. Lisäksi tänä vuonna oli jaossa viides hallituspaikka, koska kolme vuotta hallituksessa ollut Tapani Tulkki jää pois kesken kauden. Kiitos Tapanille arvokkaasta panoksesta.

Hallitukseen valittiin syyskokouksessa uudelleen jo aiemmin mukana olleet Jaakko Erkkola, Hugh Fitzpatrick, Renita Niemi ja Marja-Liisa Niiranen. Lisäksi uutena jäsenenä mukaan tulee viestinnän osaaja Anttoni Ihalainen. Hallituksessa onkin nyt sopiva sekoitus kokeneita konkareita, edustusta eri jaoksista ja uusia innokkaita tekijöitä.

Yhdistyksen puheenjohtaja valitsee jo pitkän perinteen mukaan vuoden vapaaehtoisen, jolle myönnetään kiertopalkinto Tuukan tuoppi. Palkinnon nimen alkuperä on jossain historian hämärissä, mutta sitä on jaettu vuodesta 1971 – jo 50 vuotta siis.

Tänä vuonna Tuukan tuopin sai talviuintiaktiivimme Minna Kuokka. Minna on vetänyt talviuintijaostoa muutaman vuoden, huolehtinut tiedottamisesta, olosuhteista ja saunavuorojen organisoinnista, pitänyt yhteyttä uimareihin ja välittänyt toiveita toiminnan kehittämiseksi. Lisäksi Minna on mukana Suomen Ladun valtakunnallisessa talviuintityöryhmässä ja ollut aktiivisena mukana edistämässä talviuinnin olosuhteiden kehittämistä Helsingin kaupungin suuntaan. Iso kiitos Minnalle ja onnea!

Virva Niissalo

Vuoden vapaaehtoinen Minna Kuokka ja Tuukan tuoppi
Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.