Hyppää sisältöön

Suomen Ladun syyspäiviltä virtaa ulkoilun edistämiseen

Suomen Ladun valtakunnalliset syyspäivät ja virallinen syyskokous järjestettiin lokakuun viimeisenä viikonloppuna Lappeenrannassa. Yhdistyksestämme osallistui viikonloppuun toiminnanjohtaja Matti Niemelä, puheenjohtaja Virva Niissalo sekä hallituksen jäsenet Marja-Liisa Niiranen ja Harri Jantunen.

Intensiivisen ja mielenkiintoisen viikonlopun aikana saatiin tietoa Suomen Ladun vastuullisuusohjelmasta, jaettiin hyviä käytäntöjä eri latuyhdistysten toiminnasta ympäri Suomea ja työstettiin järjestön uutta strategiaa. Syyskokouksessa vahvistettiin ensi vuoden toimintasuunnitelma, ja uutta strategiaa varten päivitetyt järjestön arvot, perustehtävä ja visio. Uusi strategia valmistuu kokonaisuudessaan ensi keväänä. On innostavaa olla mukana miettimässä, mihin suuntaan haluamme viedä ulkoilua ja ulkoiluolosuhteita Suomessa.

Harri Jantunen oli syyskokouksessa ehdolla Suomen Ladun hallitukseen pätevänä talousosaajana, mutta kisasta tuli jännittävän tiukka ja jäimme tällä kertaa ilman paikkaa. Vaikuttaminen jatkunee silti innolla muissa kanavissa, kuten Suomen Ladun valtakunnallisissa työryhmissä ja tietysti omassa yhdistyksessä.

Matti Niemelä palkittiin Tahko Pihkala -mitalilla

Toiminnanjohtajamme Matti Niemelä puolestaan jätti Suomen Ladun hallituspaikan yhdeksän vuoden jälkeen, ja palkittiin ansioistaan Tahko Pihkala -mitalilla. Onnea ja iso kiitos aktiivisesta toiminnasta järjestömme hyväksi! Matti jatkaa vielä yhdistyksemme toiminnanjohtajana ennen eläköitymistään ensi vuonna.

Mahtavia latulaisia ympäri Suomen tavattiin taas parin vuoden tauon jälkeen, jaettiin iloja ja murheita, saatiin vertaistukea ja vietettiin yhdessä hyviä hetkiä. Monta innostavaa ajatusta saatiin myös oman yhdistyksen toiminnan suunnitteluun. Nyt on mukava jatkaa ”latuakut” täynnä energiaa kohti talvea ja ensi vuotta!

Virva Niissalo
Puheenjohtaja, Helsingin Latu ja Polku

Lue lisää syyskokouksen kuulumisia Suomen Ladun sivuilta

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.