Hyppää sisältöön

Uudet nettisivut jäsenten hyödyksi ja iloksi

Helsingin Ladun ja Polun uudet nettisivut on julkaistu! Pitkään suunniteltu sivustouudistus saatiin vihdoin toteutettua innokkaan viestintäporukan yhteisellä ponnistuksella. Uudistuksen tavoitteena on selkeyttää sivustoa ja helpottaa ajankohtaisen tiedon ja tapahtumien löytymistä sivustolta. Pyrimme tuomaan myös jäsenetuja paremmin esille ja kertomaan toiminnastamme retkitarinoiden muodossa.

Vapaaehtoisten ja ammattilaisten yhteistyötä

Sivuston sisältö ja rakenne on suunniteltu ja toteutettu vapaaehtoisvoimin. Mukana ovat olleet puheenjohtaja Virva Niissalo, varapuheenjohtaja Renita Niemi, sekä viestintäjaoksen aktiivit Jonna Kumpu, Karoliina Öhrnberg, Anttoni Ihalainen ja Harri Jantunen. Uudistuksessa hyödynnettiin myös jo aiemmin tehtyä nettisivujen käyttäjäkyselyä, jonka toteutti Päivi Riihelä.

Koska vapaaehtoisten tunnit ovat rajalliset, halusimme palkata ammattilaiset toteuttamaan sivustoa. Uuden sivuston ilmeen ja teknisen toteutuksen tekijöiksi valittiin Muuks Creativen taitavat ammattilaiset Marja Hautala ja Hannu Heljala. Projekti sujui oikein hyvin ja aikataulussa, ja tulos on sellainen kuin toivoimmekin.

Myös uusia kuvia tarvittiin sivuille, ja niinpä järjestettiin pikaisella aikataululla kuvausilta Vaakkoille. Kameran takana oli häärimässä kuvaaja Tom Brunberg, ja malleina kuvissa näet yhdistyksemme vapaaehtoisia. Palkinnoksi paisteltiin lettuja!

Toki mukana on ollut myös toiminnanjohtaja Matti Niemelä, joka toimistolla vastaa siitä että verkkosivut ja tapahtumatiedot pysyvät ajan tasalla.

Tapahtumat ja jäsenedut helpommin löydettävissä

Olemme koonneet kaikki tapahtumat yhdelle sivulle, jossa tapahtumia voi suodattaa toimintamuodon perusteella. Tapahtumatiedot tulevat suoraan Eventilla-tapahtumanhallintajärjestemästä, jonka kautta ilmoittautuminen retkille ja toimintaan tapahtuu. Tapahtumakalenterissa näkyvät ne toimintamuodot, joista on tällä hetkellä julkaistuja tapahtumia.

Jäsenille suunnatut jäsenpalvelut ja edut ovat nyt omassa osiossaan. Eri toimintamuotoja ja lajeja sekä vapaaehtoistoimintaa esitellään Tule mukaan -osiossa. Perustietoa yhdistyksestä kerromme puolestaan Tietoa meistä -osiosta. Ajankohtaista-osiosta löydät ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet.

Meiltä on usein toivottu, että sivustolla olisi kiinnostavaa retkeilyaiheista sisältöä, kuvia ja kertomuksia. Vastaamme toiveeseen ja alamme julkaista retkitarinoita ja -vinkkejä. Mielellään otamme myös näppärien kynäniekkojen tekstejä julkaistavaksi.

Toivomme että jäsenenä viihdyt uusilla sivuillamme. Sivustoa täydennetään edelleen. Jos et löydä jotain kaipaamaasi tietoa, laitathan palautetta meille.

Valtavan suuri kiitos tässä kohtaa kaikille uuden sivuston toteutukseen osallistuneille!

Virva Niissalo
Puheenjohtaja, Helsingin Latu ja Polku

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.