Hyppää sisältöön

Maunulan ulkoilumaja

Maunulan ulkoilumaja on ulkoilijan keidas Keskuspuiston siimeksessä. Majalla järjestetään yhdistyksen tilaisuuksia, lauluiltoja ja teemailtoja. 

Majan pihalta pääsee suoraan Keskuspuiston ulkoilureiteille. Ulkoilureittejä on noin 100 km, joista osa on talvisin hiihtolatuja, ja osa aurattuja ulkoiluteitä. Valaistuja ulkoilureittejä risteilee Keskuspuistossa Laaksosta Pirkkolan ja Paloheinän kautta Maunulan läpi aina Pitkäkoskelle saakka.

Maunulan ulkoilumajalla toimii myös kahvila, johon voit tutustua tästä. Maunulan majan vuokraukseen ja kahvilan tilauksiin liittyvät kysymykset osoitetaan suoraan kahvilayrittäjälle. Kahvilayrittäjän tavoitat sähköpostitse: kahvilamaunulanmaja@gmail.com.

Maunulan ulkoilumajan kahvila tarjoaa Helsingin Latu ja Polku ry:n jäsenille kahvilatuotteet -25 % alennuksella. Alennuksen saat näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia kassalla!

Osoite

Maunulan ulkoilumaja 
Metsäläntie 9
00620 Helsinki

Maunulan luontopolku 

Maunulan monimuotoinen luontopolku lähtee Maunulan majalta. Opastukset ovat sinisiä käpymerkkejä viitoissa, kallio-osuudella valko-vihreät maalaukset kalliossa. Opasteet ovat vain risteyksissä viittoina, joten ole tarkkana.

Polku on 3,3 kilometriä pitkä ja sen teema on luonnon kiertokulku ja monimuotoisuus. Polun varrella on avokallioita, pähkinäpuulehto, Maunulanpuro ja uurnalehto.

Katso myös Maunulan luontopolun Facebook-sivut.

Kuva: Hanna Matero
Jaa somessa: