Hyppää sisältöön

Maunulan ulkoilumaja

Maunulan ulkoilumajan kahvila on jälleen auki. Tutustu kahvilan verkkosivuihin tästä. Kahvilan tavoitat sähköpostitse: kahvilamaunulanmaja@gmail.com.

Maunulan ulkoilumajan kahvila tarjoaa Helsingin Latu ja Polku ry:n jäsenille kahvilatuotteet -25 % alennuksella. Alennuksen saat näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia kassalla!

Maunulan maja on ulkoilijan keidas Keskuspuiston siimeksessä. Majalla järjestetään yhdistyksen tilaisuuksia, lauluiltoja ja teemailtoja. 

Maunulan ulkoilumajan pihalta pääsee suoraan keskuspuiston ulkoilureiteille. Ulkoilureittejä on noin 100 km, joista osa on talvisin latuina ja osa aurattuina ulkoiluteinä. Valaistuja ulkoilureittejä on Laaksosta Pirkkolan ja Paloheinän kautta Pitkäkoskelle. 

Töölönlahden laajan liikuntakokonaisuuden – Töölön kisahalli, Olympiastadion, Uimastadion, jalkapallostadion, jäähalli – pohjoispuolella avautuu varsinainen ”Keskuspuiston portti”. Keskuspuiston kautta voi kävellä tai pyöräillä moniin kaupunginosiin.

Osoite

Maunulan ulkoilumaja 
Metsäläntie 9
00620 Helsinki

Maunulan luontopolku 

Maunulan monimuotoinen luontopolku lähtee Maunulan majalta. Opastukset ovat sinisiä käpymerkkejä viitoissa, kallio-osuudella valko-vihreät maalaukset kalliossa. Opasteet ovat vain risteyksissä viittoina, joten ole tarkkana.

Polku on 3,3 kilometriä pitkä ja sen teema on luonnon kiertokulku ja monimuotoisuus. Polun varrella on avokallioita, pähkinäpuulehto, Maunulanpuro ja uurnalehto.

Katso myös Maunulan luontopolun Facebook-sivut.

Kuva: Hanna Matero
Jaa somessa: