Hyppää sisältöön

Liity jäseneksi

Jäsenenä pääset nauttimaan monipuolisesta liikunnasta ja yhdessäolosta sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään monipuolista ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.

Jäsenedut

Helsingin Ladun ja Polun jäsenkortilla saat rahanarvoisia etuja! Helsingin Ladun jäsenet saavat myös Suomen Ladun jäsenedut.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenmaksut vuonna 2023

Kaikkiin jäsenyyslajeihin kuuluvat kaikki jäsenedut.

Henkilöjäsenyys 32,00 €
Henkilökohtainen jäsenyys yhdistyksessä. Jäsenyyteen kuuluu jäsenkortti, Latu ja Polku -lehti 4 x vuodessa, Helsingin Ladun ja Polun oma lehti 4 x vuodessa ja muut Helsingin Ladun ja Polun sekä Suomen Ladun jäsenedut.

Rinnakkaisjäsenyys 22,00 €
Henkilöjäsenenä myös toisessa latuyhdistyksessä.

Perhejäsenyys 44,00 €
Samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten jäsenyys yhdistyksessä. Yksi heistä on maksajana.

Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys 19,00 €
Alle 19-vuotiaan nuoren tai alle 29 -vuotiaan opiskelijan jäsenyys yhdistyksessä.

Kannatusjäsenyys 120,00 €
Kannatusmaksu Helsingin Ladun ja Polun kunto-, terveys- ja luontoliikunnan edistämiseksi. Sopii yritykselle tai yhteisölle, mutta myös henkilöjäsen voi liittyä kannatusjäseneksi.

Yhteisöhenkilöjäsenyys 37,00 €
Henkilön jäsenyys yhdistyksessä. Jäsenmaksun maksaa yhteisö tai yritys työntekijälleen. Jäsenkortit ja koontilasku kaikista yrityksen yhteisöhenkilöjäsenyyksistä lähetetään yritykselle. Työnantajan tulee vahvistaa nämä jäsenyydet vuosittain.

Jäsenmaksulasku ja jäsenkortti lähetetään sinulle postitse kotiin sen jälkeen, kun olet täyttänyt jäseneksiliittymislomakkeen Suomen Ladun sivuilla.

Jäsenmaksua ei peritä kuluvalta vuodelta 1.10. jälkeen liittyneiltä.

Jaa somessa: