Hyppää sisältöön

Vastuullisuus

Haluamme, että toimintamme on vastuullista. Yhdistyksemme edistää
toimintamme vastuullisuutta alla olevilla toimenpiteillä.


Turvallinen toimintaympäristö

Helsingin Ladun ja Polun toiminta on kaikille jäsenille avointa. Yhdistyksen jäseneksi on mahdollista liittyä kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Toiminnan tavoitteena on virkistää ja liikuttaa sekä tuottaa iloista mieltä ja positiivisia kokemuksia.

Toiminta suunnitellaan ja toteutetaan niin, että siihen on turvallista osallistua. Kaikista toiminnoista, retkistä ja tapahtumista tehdään turvallisuussuunnitelma. Esimerkiksi yhdistyksen retkien turvallisuudesta vastaa retken pääohjaaja/-vetäjä. Tapaturmia ja läheltä piti -tilanteita tilastoidaan ja niitä ennaltaehkäistään tilastojen pohjalta.

Toimintamme on vapaaehtoista ja se toteutetaan vapaaehtoispohjalta. Turvallinen toimintaympäristö koskee niin toimintaan osallistuvia kuin toiminnan ohjaajia sekä muissa vapaaehtoisroolissa toimivia.

Toiminnassamme huomioidaan seuraavat periaatteet:

  • Yhdistyksessämme puhutaan kaikille kunnioittavasti eikä ketään kiusata tai syrjitä.
  • Seksuaalinen, sukupuoleen tai elämänkatsomukseen perustuva häirintä on kielletty.
  • Kaikilla on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen.
  • Yhdistyksessämme jokaisella on oikeus osallistua toimintaan turvallisin mielin.

Mikäli havaitset toiminnassamme epäasiallista käytöstä tai häirintää, ilmoitathan siitä meille olemalla yhteydessä yhdistyksen toimistoon.


Jaa somessa:

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.