Hyppää sisältöön

Helsingin Latu ja Polku etsii uutta toiminnanjohtajaa

Tule kehittämään Suomen suurinta ulkoiluyhdistystä! Nykyisen toiminnanjohtajamme Matin siirtyessä eläkkeelle ensi vuoden kesällä etsimme nyt yhdistyksellemme uutta innokasta ja ulkoiluhenkistä toiminnanjohtajaa.

Helsingin Latu ja Polku on ulkoilujärjestö Suomen Ladun suurin paikallisyhdistys ja perustettu vuonna 1940. Meillä on jo yli 8000 jäsentä ja toimintaa pyörittää palkatun toiminnanjohtajan lisäksi useampi kymmenen aktiivista vapaaehtoista. Viemme eteenpäin ulkoilun ilosanomaa ja järjestämme matalan kynnyksen ulkoilu- ja retkeilytoimintaa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Toiminnanjohtajan toimenkuva

Toiminnanjohtajana vastaat yhdistyksen hallinnosta ja koordinoit päivittäistä toimintaa. Työ sisältää mm. taloushallintoa, asiakaspalvelua ja eri toimintamuotojen ja tapahtumien koordinointia. Olennainen osa tehtävää on vapaaehtoisten tukeminen ja vapaaehtoistoiminnan kehittäminen. 

Olet yhdistyksemme kasvot ja vapaaehtoistoimintamme “liima”. Sinut tunnetaan ja sinä tunnet ihmiset – niin yhdistyksen vapaaehtoiset kuin yhteistyökumppanitkin.

Toiminnanjohtajana teet töitä itsenäisesti, toki yhdessä hallituksen ja vapaaehtoisten kanssa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, ja se vaatii joustavuutta ja asioiden nopeaa omaksumista. 

Toiminnanjohtajana onnistut, kun

 • Osaat johtaa sekä toimintaa että ihmisiä
 • Kykenet johtamaan omaa työtäsi ja priorisoimaan tehtäviä omatoimisesti
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja osaat innostaa vapaaehtoiset mukaan toimintaan
 • Sinulla on kokemusta yhdistyksen tai urheiluseuran johtamisesta ja talousasioista
 • Sinulla on omaa kokemusta retkeilystä ja tunnet Suomen Ladun toimintaa
 • Arvostat palautetta ja haluat kehittää omaa osaamistasi
 • Hoidat tylsät rutiinihommat sujuvasti, mutta innostut myös kehittämään uutta
 • Heittäydyt rohkeasti uusiin tilanteisiin ja keksit ratkaisuja haasteisiin
 • Sinulla on ajantasaiset digitaidot

Tehtävässä on eduksi, jos

 • Sinulla on kokemusta vapaaehtoistyöstä
 • Sinulla on viestinnän osaamista
 • Pystyt kommunikoimaan tarvittaessa myös englanniksi ja/tai muilla kielillä
 • Tunnet pääkaupunkiseudun ulkoiluolosuhteita
 • Olet tottunut hoitamaan asioita kunnan virkamiesten kanssa

Mitä tarjoamme sinulle?

Toiminnanjohtajana pääset konkreettisesti edistämään kaupunkilaisten matalan kynnyksen ulkoilumahdollisuuksia. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen tulevaisuuteen, kun uuden strategian suunnittelu alkaa ensi keväänä. Yhdistyksemme vakaa taloustilanne mahdollistaa toiminnan kehittämisen pitkäjänteisesti. 

Tarjoamme reipashenkisen ulkoiluyhteisön lisäksi joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Saat myös hyvän perehdytyksen tehtävään ja tarvittaessa koulutusmahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseksi. 

Työehdot

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Tehtävässä noudatetaan Urheilujärjestöjen työehtosopimusta ja 4 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa vuoden 2022 alussa tai sopimuksen mukaan. 

Tehtävässä tarvitset ainakin satunnaisesti omaa autoa. Toiminnanjohtajan työnkuva sisältää jonkin verran myös ilta- ja viikonlopputöitä. 

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-tiedostoina, jossa kerrot itsestäsi ja miksi olet kiinnostunut tehtävästä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@helsinginlatu.fi viimeistään 26.11. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja otamme yhteyttä kiinnostaviin henkilöihin jo aiemmin. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy. Mikäli siis tunnistat itsesi ilmoituksesta, toimi mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin Ladun ja Polun hallituksen puheenjohtaja Virva Niissalo, sähköpostitse virva.niissalo@iki.fi tai puhelimitse numerosta 050 379 2879 joko perjantaina 29.10. klo 9-10 tai tiistaina 9.11. klo 17-21.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia, sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.