Hyppää sisältöön

Sporttia Stadiin! -tutkimus etsii vapaaehtoisia 18–40-vuotiaita

Helsingin Yliopiston pyynnöstä jaamme tietoa ajankohtaisesta tutkimuksesta yhdistyksemme jäsenille:

Helsingin yliopistossa ja HULA-Helsingin urheilulääkäriasemalla meneillään olevaan Sporttia Stadiin! -tutkimukseen etsitään vapaaehtoisia 18–40 v henkilöitä, joilla ei ole terveydellisiä esteitä liikunnan harrastamiseen. Tutkimukseen osallistuminen on helppoa:

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan viisi Suunnon sykevyötä, jotka voi yhdistää älypuhelimeen sekä yksi urheilijan/liikkujan terveystarkastus ja yksi kuntotesti HULA:ssa (www.hula.fi).

Tutkimuksessa selvitetään kaupunkiliikkumisen ja Terve kaupunki -teeman yhdistämistä arkiliikunnan ja liikuntaharjoittelun seuraamiseen ja ohjaamiseen yksilöllisesti liikunta- ja hyvinvointiteknologian, paikkatietoteknologian, kaupunkimaantieteen, liikuntatieteen, liikuntalääketieteen, kasvatustieteen, psykologian ja tietojenkäsittelytieteen parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Lisää tietoa tutkimuksesta tästä: https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/terveys/mika-liikuttaa-stadilaisia.

Tutkimus noudattaa hyviä tutkimuseettisiä käytäntöjä, kaikki kerääntyvä tutkimustieto on luottamuksellista, tulokset käsitellään nimettöminä ja niihin on pääsy vain tutkimusryhmän jäsenillä. Tutkimuksesta kirjoitetaan aikanaan tieteellisiä artikkeleita ja niiden tuloksia käytetään liikunnallisen elämäntavan ja liikuntaharjoittelun edistämiseksi yhteiskunnassa.

Toivomme sinun osallistuvan tutkimukseen – panoksesi on erittäin arvokas! Osallistuthan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.12. mennessä.

Juha Peltonen
LitT, dosentti (liikuntafysiologia)
Johtaja, HULA – Helsingin urheilulääkäriasema, Urheilulääketieteen säätiö sr;
Yliopistotutkija, Liikuntalääketieteen yksikkö, Clinicum, Helsingin yliopisto

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.