Hyppää sisältöön

Liikunnan iloa yhteistyössä Friskis&Svettis Helsingin kanssa

Helsingin Latu ja Polku ry ja Friskis&Svettis Helsinki ry ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Molempia yhdistyksiä yhdistää halu liikuttaa matalalla kynnyksellä ja edistää liikuntaa Helsingin seudulla. Molemmat yhdistykset jakavat myös tärkeän ajatuksen siitä, että liikunta voi olla myös iloista tekemistä!

Yhteistyö lähti alun perin käyntiin patikka- ja reppuretkien tarjonnasta molempien yhdistysten jäsenille jo vuonna 2009. Muutaman vuoden päästä, vuonna 2010, yhteistyö syveni ja jatkui Muumipeikon talviriehan osalta. Friskiksen ryhmäliikuntaohjaajat tulivat vetämään talviriehaan ulkojumppaa perheille. Tämä perinne jatkuu vieläkin! Nykyisin molempien yhdistysten jäsenet voivat rajoitetusti osallistua yhdistysten toimintaan. Helsingin Latu ja Polku ry:n jäsenet voivat osallistua Friskis&Svettis Helsinki ry:n kuukausittain toistuvalle patikkaretkelle. Friskis&Svettis Helsinki ry:n jäsenet voivat taas osallistua Helsingin Latu ja Polku ry:n reppuretkille.

Vuoden 2023 alussa Friskiksellä otettiin käyttöön patikkakortti (25 euroa/kevät). Sillä voi osallistua myös 90 minuutin sauvakävelylenkille, jolle lähdetään kuukauden viimeisenä tiistaina F&S-sali Hermannista. Patikkakortin lisäksi tarvitset F&S-jäsenkortin (20 euroa/kalenterivuosi) tai Helsingin Latu ja Polku ry:n jäsenyyden.

Tämä toimiva yhteistyö mahdollistaa siis kummankin yhdistyksen jäsenille ainutlaatuisen mahdollisuuden retkeillä, ulkoilla ja liikkua. Lisäksi se tarjoaa kurkistuksen yhdistyksen toimintaan. Tarkemmin toimintaan voit tutustua alla olevista linkeistä:

Lämpimästi tervetuloa retkille!

Artikkelikuva: Friskiksen ja Ladun edustajat tapasivat lokakuussa 2022 Maunulan majalla kävelykokouksen merkeissä. Kuvassa Helsingin Ladun ja Polun toiminnanjohtaja Laura Juga, Friskis&Svettis Helsingin puheenjohtaja Markku Toijala ja ulkoliikuntaohjaaja Marja Rikaniemi. Kuva: Jaana Rytkönen

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.