Hyppää sisältöön

Vuokravälineille otettu käyttöön sähköinen varustevuokraamo

Joulukuun alussa on otettu käyttöön Johku-verkkovarustevuokraamo vuokravälineiden sähköiseen varaamiseen. Varustevuokraamo mahdollistaa välineiden reaaliaikaisen varauksen ja maksamisen. Nyt voit siis varata vuokravälineitä vaikka keskellä yötä!

Tässä ensimmäisessä vaiheessa verkkoon on viety varattavaksi talven vuokravälineet. Joidenkin välineiden näkyvyyden osalta voi olla pientä viivettä, mutta pyrimme siihen että kaikki talviretkeilyvälineet ovat varattavissa viimeistään vuoden loppuun mennessä. Talven aikana päivitämme myös sulan maan retkeilyvälineet varustevuokraamoon. 

Verkkovarausmahdollisuuden yhteydessä olemme päivittäneet myös varausehtoja, hintoja ja ottaneet käyttöön kiinteät nouto- ja palautuspäivät. Hinnoittelu on muuttunut päiväperustaiseksi, eli hinta määräytyy varauksen keston mukaisesti. Varaukset voivat alkaa tai loppua ainoastaan maanantaisin ja torstaisin, jotka ovat jatkossa varusteiden kiinteät nouto- ja palautuspäivät. Varusteet noudetaan edelleen joko Maunulan ulkoilumajalta tai toimistolta. Kunkin varusteen kohdalla lukee kyseisen varusteen noutopaikka. Päivitetyt varausehdot ovat luettavissa kokonaisuudessaan varustevuokraamon sivuilla sekä verkkosivuillamme. Tutustuthan siis sivustolla löytyviin ohjeisiin ja ehtoihin ennen varauksen tekemistä. 

Uuden verkkovarausjärjestelmän ja tarkempia tietoja varustevuokrauksista löydät verkkosivuilta: https://helsinginlatu.fi/jasenille/valinevuokraus/.

Lisätietoja saat toimistolta: toimisto@helsinginlatu.fi tai puh. 0400 926 964.

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.