Hyppää sisältöön

Syyskokouksen 2022 kuulumisia

Helsingin Ladun ja Polun syyskokous järjestettiin syksyisenä keskiviikkona 16.11. Eiran aikuislukion tiloissa Iso-Roobertin kadulla. Kokoukseen oli mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta ja mukana olikin mukavan kokoinen osallistujajoukko sekä paikan päällä että etänä. Syyskokouksen agendalla oli totutusti muun muassa ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä hallituksen jäsenten valinta. Kokouksen erinomaisena puheenjohtajana toimi Sanna Jahkola. Kiitokset vielä puheenjohtajalle!

Kokouksen aluksi yhdistyksen puheenjohtaja Virva Niissalo palkitsi aktiivisia toimijoita. Kukituksen sai muun muassa pitkään yhdistyksen toiminnantarkastajana toiminut Heikki Lepistö sekä hallitustehtävistä pois jäävä Kari Järvinen. Lisäksi julkistettiin Tuukan Tuopin saaja, mutta saaja ei ollut paikan päällä kokouksessa. Tuukan Tuoppi jaetaankin siis virallisesti vasta vapaaehtoisten virkistyspäivässä joulukuun alussa. Julkaisemme tällöin myös Tuukan tuopin saajan nimen, jotta pieni yllätys saajalla säilyisi.

Toimintasuunnitelman ja talousarvion lisäksi kokouksessa käsiteltiin myös talviuimareiden jättämä esitys yhdistyksen hallitukselle. Kokouksessa käytiin aktiivista keskustelua sekä aloitteen että toimintasuunnitelman ja talousarvion tiimoilta. Kokouksessa hyväksytyn toimintasuunnitelman mukaisesti ensi vuonna keskitytään muun muassa uuden strategian luontiin, Vaakkoin eräkämpän toiminnan kehittämiseen sekä vapaaehtoisten hankkimiseen ja vapaaehtoisroolien kehittämiseen.

Kokouksen loppupuolella päästiin valitsemaan vielä hallitukseen jäseniä. Tänä vuonna erovuorossa oli neljä jäsentä ja puheenjohtaja. Väistyvä puheenjohtaja Virva Niissalo ilmoitti, että hän ei ole enää käytettävissä. Tässä kohtaa onkin siis syytä kiittää Virvaa aktiivisesta ja periksiantamattomasta työstä yhdistyksen eteen. Suuret kiitokset Virva! Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Harri Jantunen. Harri on ollut mukana yhdistyksen toiminnassa polkujuoksuohjaajana sekä yhdistyksen varapuheenjohtajana. Lämpimät onnittelut Harrille valinnasta!

Hallituksen paikoille esitettiin kokouksessa viittä ehdokasta. Paikkoja oli jaossa vain neljä, joten kokouksessa päästiin äänestämään. Tiukan äänestyksen lopputuloksena hallitukseen valittiin jatkamaan Hugh Fitzpatrick sekä uudet jäsenet Henry Siikander, Marianne Pakola ja Olli-Pekka Inkovaara. Onnittelut kaikille!

Äänestyksestä ja aktiivisesta osallistumisesta johtuen syyskokous kesti ennätyspitkään – yli kolme tuntia. Kiitos siis kaikille, jotka osallistuivat kokoukseen sekä keskusteluun ja näin kehittävät yhdistyksemme toimintaa eteenpäin!

Tekstin kirjoitti Laura Juga.

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.