Hyppää sisältöön

Harjoittelija toimistolle

Olen Leevi Liimatainen Helsingin Ladun ja Polun uusi harjoittelija ja opiskelen Vierumäellä Suomen Urheiluopistolla liikuntaneuvojaksi. Opintoni pitävät sisällä monenlaisen liikunnan ohjaamista ja eri lajien opettelua ja opintoihini kuuluu vahvasti myös erilaiset yrityskokonaisuuksien ymmärtäminen ja olen itse opiskelut hallinnollisia tehtäviä koulun ohella yrittäjyyden muodossa.

Harrastan vapaa-ajalla maastopyöräilyä ja monipuolisesti luonnossa liikkumista ja retkeilyä. Minut kohtaatte asiakaspalvelutehtävissä ja monipuolisesti erilaisissa viestinnällisissä tehtävissä. Minut tavoittaa toimisto@helsinginlatu.fi sähköpostista. Olen yrittäjähenkinen ja haluan haastaa itseäni monenlaisissa olosuhteissa ja tehtävissä. Helsingin Ladun ja Polun ohella olen vahvasti mukana nuorten pyöräilyn edistämisessä valmentajan roolissa.

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.