Hyppää sisältöön

Kesän retkillä on vielä tilaa

Vihdoinkin, kesä! Jos kesäkalenterisi näyttää vielä tyhjältä, niin poimi alla olevasta listauksesta kalenteriisi täytettä. Tule mukaan yksin tai kaverisi kanssa. Retket ovat avoimia kaikille!

to 7.6. & la-su 11.-12.6. Rakastu retkeilyyn -kurssi
Oletko aina halunnut lähteä yön yli retkelle, mutta tuntuuko siltä että retkeilytaidot ovat ruosteessa? Rakastu retkeilyyn -kurssilla opetellaan retkeilyn perusteita ja harjoitellaan yhdessä yöpymistä maasto-olosuhteissa Vaakkoilla. Kurssilta voit myös parhaassa tapauksessa löytää retkeilyseuraa tuleville reissuille. Ilmoittaudu mukaan: https://ssl.eventilla.com/event/Erlo3.

la-su 11.-12.6. Telttaretki Kopparnäsiin
Ainutlaatuinen merenrantamaisema ja upea auringonlasku. Kukapa ei sitä haluaisi kokea ja vielä hyvässä seurassa? Tule mukaan yhteiselle telttaretkelle Inkoon Kopparnäsiin. Mukaan tarvitset omat yöpymisvälineet. Ilmoittaudu mukaan: https://ssl.eventilla.com/event/D4PP1,

ke 18.6. Bussiretki Repoveden kansallispuistoon
Käsi ylös, jos et ole käynyt vielä Repoveden kansallispuistossa! Nyt tehdään Repoveden kansallispuiston valloitus todella helpoksi: pääset Helsingistä Repovedelle kätevästi yhteisellä bussikuljetuksella ja pätevät oppaamme suunnittelevat sinulle päivän reitin. Ilmoittaudu mukaan: https://ssl.eventilla.com/event/eK8XZ.

ma-to 27.-30.6. Melontakurssi
Kuvittele tyyni vedenpinta aurinkoisena aamuna ja itsesi istumassa kajakissa ihailemassa tyyntä maisemaa. Houkuttelevaa eikö? Jos haluaisit kokea tämän ja monta muuta merellistä hetkeä, mutta melontataidot eivät ole vielä halussa, niin ilmoittaudu mukaan melontakurssille: https://ssl.eventilla.com/event/1NZ6B.

pe-su 1.-3.7. Höyrylaivaretki Puumalaan
Jos maailman meno välillä hirvittää, niin höyrylaivaretkellä Puumalaan voit ottaa pienen irtioton arjesta. Retkellä seilataan noin 100 vuotta vanhalla höyryhinaajalla s/s Anterolla, joka on pieteetillä kunnostettu menneiden vuosikymmenien aikana. Matkan aikana nautitaan elosta ja olosta sekä ihaillaan Saimaan upeita maisemia. Ilmoittaudu matkaan: https://ssl.eventilla.com/event/aq7Ql.

su-pe 7.-12.8. Vanha postipolku Muotkatuntureilla – telttavaellus
Metsähallituksen sivuilla kuvataan Muotkatunturin alueista seuraavaa: Muotkatunturin erämaa-alue on erämaista erämaisin: merkittyjä reittejä ei ole ja autiotupia on vähän. Jos kuulet erämaan kutsun, niin tätä tilaisuutta ei kannata jättää välistä! Retken oppaat Matti ja Kari ovat erittäin kokeneita vaeltajia, joten tällä retkellä ollaan hyvässä huomassa. Ilmoittaudu mukaan vaellukselle: https://ssl.eventilla.com/event/00eJV.

pe-su 12.-14.8. Saimaan risteilyretki
Bussikuljetus vie Helsingistä matkustajat kohden Lappeenrantaa ja nauttimaan Saimaaseen sekä vesiltä että rannalta käsin. Yöpyminen vielä Scandic Patria hotellissa, joten tämän helpommaksi Saimaaseen tutustumista ei voi enää tehdä. Tule nauttimaan yhdessä niin historiallisesta kuin luonnoltaankin rikkaasta alueesta! Ilmoittaudu risteilyretkelle: https://ssl.eventilla.com/event/PPywL.

la-la 13.-20.8.2022 Ylläksen päiväretkiviikko
Tuntureista, kuruista, vanhoista metsistä, yöretkestä ja evästauoista – niistä on hyvä retkiviikko Ylläksellä tehty. Mukavia päiväpatikoita tunturialueella ja yöpyminen Stenan Majalla. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan: https://ssl.eventilla.com/event/Y7MwO.

pe-su 19.-21.8. Teemavaellus historiallisilla poluilla
Yhteinen vaellus Salpalinjaa myötäillen, jossa historia ja maisema kietoutuvat yhteen. Vaelluksen osallistujat pääsevät yöpymään yhden yön idyllisessä, juuri kunnostetussa Muhikon torpassa. Ainutlaatuinen retki järjestetään yhdessä Vantaan Ladun ja Polun kanssa. Tule mukaan: https://ssl.eventilla.com/event/eKaXB.

la-la 10.-17.9. Telttavaellus Piilolan poluilla
Piilolan historiallinen erämaapolku tarjoaa vaellusta ja pilkahduksia entisestä erämaaelämästä pohjoisessa havumetsässä. Kalaisien järvien rannalla sijainneiden erämaatalojen elämä perustui omavaraistalouteen. Erämaa elämä oli vaatimatonta, mutta luonnonläheistä. Piilolan polun omaleimaisuutta lisää reitin kansainvälisyys. Vaelluksen aikana tulee myös mahdollisuus vierailla Norjan puolella. Tämä on todellinen vaeltajan unelmaretki! Ilmoittaudu mukaan: https://ssl.eventilla.com/event/wJ6XK.

to-su 15.-18.9. Retki Ilajan kämpälle
Tämä pidennetty viikonloppureissu tutustuttaa osallistujat kahteen Itä-Suomen helmeen: Patvinsuon ja Petkeljärven kansallispuistoihin. Kaksi erilaista kansallispuistoa tarjoaa hienon katsauksen Pohjois-Karjalan upeisiin harju-, suo ja metsämaastoihin. Retken aikana käydään myös nauttimassa Parppeinpirtin maistuva nykykarjalainen pitopöytä. Nam! Ilmoittaudu retkelle: https://ssl.eventilla.com/event/opeO5.

la-la 24.9.-1.10. Päiväretkiviikko Kuhmossa
Erämainen taiga kutsuu syksyn harvinaiselle reissulle Kuhmoon! Kuhmon ainutlaatuiset maastot tarjoavat jokaiselle päivälle erilaisia patikointikohteita. Päiväretkiviikon aikana vieraillaan Elimyssalon ja Iso-Palosen luonnonsuojelualueilla, Sinisen polun ja Jämäsvaaran virkistysmetsissä sekä UKK-reitillä. Yöpyminen matkakoti kiepissä Kuhmon keskustassa. Virkisty Kuhmossa, Suomen metsäkeskeisimmässä kaupungissa! Ilmoittaudu: https://ssl.eventilla.com/event/M078K.

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.