Hyppää sisältöön

Haetaan kahvilayrittäjää Maunulan ulkoilumajalle

Helsingin Latu ja Polku ry hakee kahvilayrittäjää Maunulan ulkoilumajalle. Maunulan ulkoilumaja on Helsingin kaupungin omistama, lähes sata vuotta vanha rakennus, joka on ollut Helsingin Latu ja Polku ry:lle vuokrattuna jo 1960-luvulta lähtien. Maunulan maja on ulkoilijan keidas Keskuspuiston siimeksessä ja ulkoilumajan pihalta pääsee suoraan keskuspuiston ulkoilureiteille. Tarjolla on siis upea mahdollisuus päästä järjestämään kahvilatoimintaa historialliseen ja uniikkiin miljööseen.

Kriteerit kahvilayrittäjälle

  • Kahvilayrittäjä vastaa itsenäisesti kahvilatoiminnan järjestämisestä Maunulan ulkoilumajalla.
  • Kahvilayrittäjä vuokraa Maunula ulkoilumajan kahvilatilat ja vastaa ylläpitokustannuksista kahvilan osalta.
  • Kahvilayrittäjällä on keittiö/muu valmistelutila, jossa hän voi tehdä Maunulan ulkoilumajalla myytävät leivonnaiset ja tuotteet. Maunulan ulkoilumajan keittiö toimii ainoastaan lämmityskeittiönä.
  • Kahvilayrittäjä järjestää Maunulan ulkoilumajalla latumaja/-kahvila henkistä kahvilatoimintaa. Kahvilayrittäjän on harjoitettava liikunnan harrastajia sekä kilpailutilaisuuksissa käyvää yleisöä palvelevaa kahviotoimintaa.
  • Kahvilayrittäjän tulee antaa Helsingin Ladun ja Polun järjestää kahvilatiloissa Helsingin Ladun ja Polun omaa toimintaa ja liikuntatoimintaa, joka on suunnattu yleisölle.
  • Kahvilalla on mahdollisimman laajat, ensisijaisesti ulkoilijoita palvelevat aukioloajat. Kahvilaa ei kuitenkaan tarvitse pitää auki seitsemänä päivänä viikossa.


Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Helsingin Latu ja Polku ry:n toiminnanjohtajaan Laura Jugaan
(laura.juga@helsinginlatu.fi). Oikean yrittäjän löydyttyä teemme sopimuksen heti.

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.