Hyppää sisältöön

Vaakkoin avainlokeron koodiuudistus

Vaakkoin avainkoodi pyydetään jatkossa lähettämällä tekstiviestillä sana ”VAAKKOI” sekä oma jäsennumero toimiston puhelinnumeroon. Viestin lähettämällä koodin saa automaattisena vastausviestinä joka päivä klo 6.00–23.00 välisenä aikana. Alla tarkemmat ohjeet:

Lähetä tekstiviesti ”VAAKKOI jäsennumero” puhelinnumeroon 0400 926 964. Jäsennumeroa vastaan saat paluuviestissä avainlokeron koodin. Huomaathan, että lähetät viestin nimenomaan SMS-viestinä. Jollet saa paluuviestinä koodia ja jäsennumerosi on oikein, tarkista puhelimesi asetukset.

Vaakkoin avainlokeron koodia ei vaihdeta enää tiettynä viikonpäivänä. Tämän vuoksi avainlokeron koodi on syytä kysyä joka käynnille erikseen. Avoimen käytön lokero on myös vaihtunut: uusi ja oikea lokero on kaikista alimmainen lokero.

Idea ja apu avainlokeron koodikyselyn uudistamiseen saatiin Haapajärvellä sijaitsevan Siiponkosken Kyläyhdistyksen Julia Maijalalta. Siiponkoskella on vastaava palvelu käytössä vierailijoille. Kiitokset Julialle!
https://siiponkoski-jokikeskus.webnode.fi

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.