Hyppää sisältöön

Vaakkoin käyntimaksut muuttuvat 1.11.2023 ja varaukset siirtyvät sähköiseen varauskalenteriin

Marraskuun alusta Vaakkoin eräkämpällä siirrytään taas viime talvelta tuttuun malliin, jossa kämpän käyttö jatkuu sekä avoimena että varattavin vuoroin. Arkipäivisin, maanantaista torstaihin, Vaakkoin eräkämppä on jäsenten vapaassa käytössä. Tällöin jäsenet voivat käyttää Vaakkoin eräkämppää tutusti ilman varauksia. Sen sijaan viikonloppuisin (perjantaista sunnuntaihin) yöpymis- ja saunavuorovaraukset tulee tehdä etukäteen. Viikonloppuisin kämpällä voi siis saunoa ja yöpyä vain varauksella. Kämpän päiväkäyttö (esimerkiksi tulistelu nuotiolla) viikonloppuna on jäsenille myös jatkossa mahdollista ilman varausta.

Talvikauden alkamisen yhteydessä myös Vaakkoin käyntimaksut muuttuvat. Uudet käyntimaksut ovat seuraavat:

  • jäsenen käyntimaksu 4 €/henkilö (sis. saunan käyttö)
  • jäsenen yöpyminen 7 €/henkilö (sis. saunan käyttö)
  • ei jäsenen käyntimaksu 7 €/henkilö (sis. saunan käyttö)
  • ei jäsenen yöpyminen 12 €/henkilö (sis. saunan käyttö)
  • oma saunavuoro 7 € + käyntimaksut kävijämäärän mukaan.

Pikakäynti on edelleen maksuton, jos et käytä kämpän palveluja (esim. saunaa, puita, kaasua).

Olemme ottaneet yöpymis- ja saunavaruksien osalta käyttöön sähköisen varausjärjestelmän. Jatkossa varaukset voi siis hoitaa kätevästi verkon välityksellä mihin vuorokauden aikaan vain. Sähköiseen varausjärjestelmään varauksia voivat tehdä vain täysi-ikäiset jäsenet ja varauksien yhteydessä tulee aina ilmoittaa jäsennumero. Sähköinen varausjärjestelmä löytyy osoitteesta: https://helsinginlatu.johku.com/fi_FI.

Sähköisessä varausjärjestelmässä voi siis varata viikonlopun yöpymis- ja saunavarauksia. Vaakkoin yöpymisvarauksissa olemme siirtyneet petipaikkavaraukseen. Sähköisessä järjestelmässä voi varata itselleen ja saman seurueen yöpyjille petipaikat henkilömäärän mukaan. Useampi seurue voi siis yöpyä kämpällä saman aikaisesti, henkilömäärä on kuitenkin rajoitettu käytössä olevien petipaikkojen mukaan. Huomaathan siis, että yöpymisvaraus ei tarkoita kämpän yksityisvarausta. Yöpymisiä voi varata joko perjantai-lauantai tai lauantai-sunnuntai välisille öille.

Saunavuoroja voi taas varata perjantaille, lauantaille tai sunnuntaille klo 10–18 väliselle ajalle. Samassa yhteydessä saunavuorojen pituudeksi muutetaan 1,5 tuntia, jotta saunojat ehtivät tarvittaessa myös lämmittää saunan. Viimeiset saunavuorot klo 18–19.30 (naiset) ja 19.30–21.00 (miehet) on varattu aina yöpyjille. Yöpyjien ei siis tarvitse erikseen varata saunavuoroa, vaan heille on automaattisesti varattu mahdollisuus saunomiseen yöpyjien yleisillä vuoroilla. Saunojat vastaavat aina itse saunan lämmittämisestä ja vesien kantamisesta sekä saunan siivoamisesta saunomisen jälkeen.

Sähköisen varausjärjestelmän kautta tehdyt varaukset ovat aina sitovia. Jäsen voi tehdä vain yhden varauksen kerrallaan ja varaajan tulee olla paikalla Vaakkoilla varauksen aikana. Sähköinen järjestelmä toimittaa automaattisesti Vaakkoin avainkoodin varaajille sähköpostitse 12 tuntia ennen varauksen alkua.

Lisätietoja aiheeseen liittyen saat yhdistyksen toimistolta (toimisto(at)helsinginlatu.fi tai puh. 0400 926 964 klo 11-15).

Hyviä vierailuja Vaakkoille!

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.