Hyppää sisältöön

Vaakkoin käyttö kesällä 2023

Vaakkoin eräkämppä on jälleen palannut kesäksi takaisin avoimeen eräkämppäkäyttöön. Helsingin Ladun ja Polun jäsenet voitat tulla rentoutumaan ja nauttiman Vaakkoin upeista maisemista.

Vaakkoin eräkämpällä pääsee saunomaan, uimaan, grillaamaan ja majoittumaan. Kämpällä voi käydä päiväseltään tai jäädä yöksi.

Ohjeita kämpän käyttöön:

  1. Vaakkoin eräkämppä on kaikille avoin. Kesällä ei voi varata erillisiä saunavuoroja tai yöpymisiä.
  2. Vaakkoilla alkaa hiljaisuus klo 23. Ethän saavu tämän jälkeen paikalle.
  3. Kesän ajan eräkämpällä on vapaaehtoisia kesäpäivystäjiä. Kesäpäivystäjät avaavat ovet ja neuvovat sekä ohjeistavat kämpän käytössä.
  4. Muina aikoina avaimen saa avainkoodillisesta lukosta. Koodia voi tiedustella jäsennumeroa vastaan arkipäivisin toimistosta (toimisto@helsinginlatu.fi).
  5. Retkeilijöinä ja ulkoilijoina huolehdimme itse ympäristön, kämpän ja sauna siisteydestä. Vaakkoilla ei ole jätehuoltoa, joten omat roskat tulee viedä mukanaan.
  6. Sauna lämmitetään itse. Vedet ja puut kannetaan saunalle niin ikään itse. Sauna siivotaan ja jätetään siistiin kuntoon saunomisen päätteeksi.
  7. Kesäaikana noudatetaan ohjeellisia saunavuoroja klo 15 alkaen, niin että parittomina tunteina on naisten ja parillisina miesten vuoro. Saunomisaika päättyy klo 22.00.
  8. Muista kirjata käyntisi vieraskirjaan ennen lähtöä. Maksa käyntimaksu Mobilepaylla tai tilisiirrolla.
  9. Helsingin Ladun ja Polun jäsen voi tuoda kämpälle enintään kaksi vierasta kerrallaan.
  10. Muistathan, että metsäpalo-/ruohikkopalovaroituksen aikaan ulkotulia ei saa tehdä.

Aurinkoisia kesäpäiviä Vaakkoilla!

Lue lisää Vaakkoista & tarkista päivät, jolloin kesäpäivystäjä on paikalla.

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.