Hyppää sisältöön

Tule kesäpäivystäjäksi Vaakkoille!

Vaakkoin eräkämpälle haetaan jälleen kesäpäivystäjiä. Pääsisitkö sinä mukaan?

Kesällä pidämme Vaakkoin eräkämpän jälleen avoimena jäsenille. Tätä varten haemme vapaaehtoisia päivystäjiä Vaakkoin eräkämpälle, jotka avaavat ovet ja neuvovat kävijöitä kämpän omatoimikäytössä. Päivystäjät ovat tärkeässä roolissa auttamassa ja opastamassa kävijöitä yhdistyksemme upealla eräkämpällä.

Päivystäjän tärkein tehtävä on olla paikalla ja auttaa sekä opastaa kävijöitä Vaakkoin käyttöön. Päivystäjän tehtävä ei ole lämmittää saunaa tai palvella muuten Vaakkoin kävijöitä, vaan paikalla ollaan läsnä ja luodaan kävijöille iloinen ja avoin tunnelma Vaakkoille. Vaakkoin vierailijat hoitavat itse saunan lämmitykset ynnä muut haluamansa toimet. Päivystäjille on varattu omat yöpymispaikat tuvan päädyssä (ns. keittiön päässä).

Kesäpäivystystä järjestetään keskiviikkoiltaisin klo 17-20 ja lauantaista sunnuntaihin, päivystysaika klo 15:sta seuraavan aamuun klo 10. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä minä päivänä pääsisit paikalle.

Uusille ja “vanhoille” päivystäjille järjestetään koulutus 29.4.2023 klo 12 Vaakkoilla. Varaathan siis tämän päivän itsellesi kalenteriin.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset päivystäjäksi toimistolle, toimisto@helsinginlatu.fi.

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.