Hyppää sisältöön

Mitäpä sitä tekisi kesällä?

Lämpimän auringon helliessä, monet meistä heräävät viimeistään nyt siihen. Kohtahan on kesä! Kesällä riittää erilaista ohjelmaa ja tekemistä varmasti meillä kaikilla, mutta kesä on myös erinomaista aikaa ottaa hetki liikunnalle, luonnossa oleilulle, ulkoilulle ja vaikkapa uuden taidon oppimiselle. Miksipä et siis tänä kesänä ilmoittautuisi mukaan yhdistyksen ohjatuille retkille tai kursseille? Tässäpä hyviä nostoja mitä kaikkea kesällä voisikaan tehdä.

Rakastu retkeilyyn -kurssi 8.-11.6.2023
Heti kesäkuun alkuun on tarjolla jokaisen aloittelevan tai hiukan retkeilyä kokeilleen ulkoilijan peruskurssi. Rakastu retkeilyyn -kurssin aikana nimen mukaisesti opitaan rakastamaan retkeilyä, sillä retkeilyhän on todella mukavaa kun sen perusteet ovat hallussa. Kurssin aikana käydään läpi aiheita laidasta laitaan – retken suunnittelusta varusteisiin ja retkiruoan valmistuksesta suunnistukseen, sekä tietysti turvallisuusasioita. Tämän kurssin jälkeen kesän retket sujuvat varmasti! Ilmoittaudu mukaan tästä.

Melontakurssi 26.-29.6.2023
Kesäkuun lopun lämpenevät vedet tarjoavat ihanteelliset olosuhteet tutustua melontaan! Helsinki on kuin luotu melontaan – merenranta on lähellä ja ihania ulkoilusaaria riittää koluttavaksi. Yhteistyössä Helsingin Kanootti Klubin kanssa järjestettävän melontakurssin aikana pääset tutustumaan kajakkiin ja melonnan perustekniikkaan, lisäksi pelastautumista harjoitellaan sään niin salliessa. Meloessa murheet jäävät merelle ja mieli virkistyy! Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kiilopään retkeilykurssi 5.-12.8.2023
Kiilopää on retkeilijän paratiisi! Nyt on oiva tilaisuus tulla tutustumaan sekä retkeilyyn että Kiilopäähän samalla kertaa. Retkeilykurssin aikana patikoidaan 10-15 kilometrin päivämatkoja ja samalla käydään läpi retkeilyn perustaitoja. Yöt nukutaan mukavasti hotellin pehmeissä sängyissä ja puhtaissa lakanoissa. Tämä ainutlaatuinen kurssi tarjoaa siis parasta mahdollista oppia retkeilyyn. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kiilopään päiväretkiviikko 12.-19.8.2023
Päiväretkiä Kiilopään parhaimmissa tunturimaisemissa? Kyllä kiitos! Yhdistyksemme järjestää päiväretkiviikon Kiilopään upeissa tunturimaisemissa. Kiilopäällä reitit lähtevät suoraan majoituksen ovelta, joten retkikohteena paikka on erinomainen. Turhaa aikaa ei kulu siirtymiseen, vaan pääset nauttimaan pelkästään retkeilyn iloista! Ilmoittaudu siis mukaan tästä.

Tervetuloa mukaan retkille, kursseille ja toimintaan!

p.s. Jos haluat säästää lomapäiviä syksylle, niin kurkkaappa nämä retket: telttavaellus Saariselän pohjoisosiin 2.-9.9.2023 ja Kuhmon päiväretkiviikko 23.-30.9.2023!

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.