Hyppää sisältöön

Helsingin Latu ja Polku ry etsii koordinaattoria

Tule mukaan kehittämään Suomen suurinta ulkoiluyhdistystä! Etsimme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen koordinaattoria toteuttamaan ulkoiluhanketta ja koordinoimaan yhdistyksen toimintaa.

Helsingin Latu ja Polku on ulkoilujärjestö Suomen Ladun suurin paikallisyhdistys ja perustettu vuonna 1940. Meillä on jo yli 8600 jäsentä ja toimintaa pyörittää palkatun toiminnanjohtajan lisäksi useampi kymmenen aktiivista vapaaehtoista. Viemme eteenpäin ulkoilun ilosanomaa ja järjestämme matalan kynnyksen ulkoilu- ja retkeilytoimintaa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Koordinaattori toimenkuva

Koordinaattorin työtehtävä jakautuu kahteen osa-alueeseen: ulkoiluhankkeen koordinointiin (20 t/vko) ja yhdistyksen muihin työtehtäviin (17,5 t/vko). Ulkoiluhankkeen tavoitteena on perustaa ulkoiluryhmiä Helsingin eri kaupunginosiin. Ulkoiluryhmät kokoontuvat säännöllisesti ja niiden tarkoituksena on aktivoida helsinkiläisiä ikäihmisiä liikkumaan yhdessä. Koordinaattori vastaa hankkeen toimenpiteiden suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta hankesuunnitelman mukaisesti. Lisäksi koordinaattori vasta hankkeen toiminnan dokumentoinnista ja raportoinnista sekä talousseurannasta yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa.

Koordinaattorin työtehtävän toinen osa-alue on yhdistyksen muut työtehtävät. Yhdistyksen työtehtävien osalta koordinaattori vastaa yhdistyksen jäsenten asiakaspalvelusta, viestinnällisistä tehtävistä, tapahtumakalenterin ja varauskalenterin ylläpidosta ja hallinnasta, vapaaehtoisten koordinoinnista sekä mahdollisista muista yhdessä sovituista työtehtävistä.

Teet töitä itsenäisesti, mutta apunasi ja tukenasi työtehtävissä on toiminnanjohtaja. Työ on monipuolista sekä vaihtelevaa, ja se vaatii joustavuutta ja asioiden nopeaa omaksumista. 

Koordinaattorina onnistut, kun:

 • olet organisointitaitoinen, itseohjautuva ja priorisointitaitoinen,
 • sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoinen.
 • Sinulla on ajantasainen osaaminen työelämässä tarvittavista perusohjelmistoista (MS Office, verkkosivujen päivitys ja yleisimpien sosiaalisen median kanavien hallinta).
 • Omaat kokemusta liikuntaryhmien ohjaamisesta.
 • Sinulla on (liikunnan) AMK-tasoinen koulutus tai vastaavaa työelämässä kartoitettua osaamista.
 • Sinulla on jo jonkin verran kokemusta työelämästä.

Tehtävässä on eduksi, jos:

 • tunnet liikunta-alaa ja erityisesti urheiluseurakenttää.
 • Sinulla on kokemusta vapaaehtoistöistä.
 • Sinulla on viestinnällistä osaamista.
 • Pystyt kommunikoimaan tarvittaessa myös englanniksi ja/tai muilla kielillä.
 • Tunnet pääkaupunkiseudun ulkoiluolosuhteita.

Mitä tarjoamme sinulle?

Koordinaattorina pääset konkreettisesti edistämään kaupunkilaisten matalan kynnyksen ulkoilumahdollisuuksia. Pääset tuottamaan palveluita jäsenillemme ja innostamaan helsinkiläisiä ulkoilemaan. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan.

Tarjoamme reipashenkisen ulkoiluyhteisön lisäksi joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinginkadulla Sörnäisissä. Saat myös hyvän perehdytyksen tehtävään ja tarvittaessa koulutusmahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseksi. 

Työehdot

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen. Työsuhde alkaa 1.6.2023 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.5.2024. Tehtävässä noudatetaan Urheilujärjestöjen työehtosopimusta ja 3 kuukauden koeaikaa. Tehtävän palkkaus sijoittuu vähintään Urheilujärjestöjen työehtosopimuksen vaatimustason C palkkausryhmään.

Työnkuva sisältää satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävässä helpottaa, jos sinulla on ajokortti ja auton ajoittainen käyttömahdollisuus.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo pdf-tiedostoina, jossa kerrot itsestäsi ja miksi olet kiinnostunut tehtävästä.

Lähetä tiedostot osoitteeseen laura.juga@helsinginlatu.fi viimeistään ma 29.5. klo 12 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja otamme yhteyttä kiinnostaviin henkilöihin jo aiemmin. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy. Mikäli siis tunnistat itsesi ilmoituksesta, toimi mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin Ladun ja Polun toiminnanjohtaja Laura Juga puhelimitse (puh. 0400 926 964) pe 12.5. klo 11–15, ti 16.5. klo 11–15 ja ma 22.5. klo 11–15.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia, sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.