Hyppää sisältöön

Uusi toiminnanjohtaja aloittaa helmikuussa

Helsingin Ladun ja Polun uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu liikuntatieteiden maisteri ja tradenomi Laura Juga. Lauralla on monipuolinen kokemus seuratoiminnasta, palvelukehittämisestä sekä liikunnan edistämistyöstä mm. eri kaupunkien hankkeissa. Laura vakuutti meidät monipuolisella kokemuksella, iloisella innokkuudellaan sekä kiinnostuksellaan lähiliikunnan ja matalan kynnyksen ulkoilun edistämistä kohtaan.

Laura siirtyy meille Stadion-säätiöltä, missä hän on toiminut palveluasiantuntijan roolissa uusitulla Olympiastadionilla. Laura on aktiivinen suunnistuksen harrastaja sekä polkujuoksija, ulkoilun lisäksi harrastuksena on mm. viulunsoitto.

Laura aloittaa toiminnanjohtajana 7.2., ja työtehtäviä siirretään hänelle asteittain kevään aikana. Matti Niemelä jatkaa vielä kesään asti taustatukena ja Lauran perehdyttäjänä toimistolla ennen jäämistään eläkkeelle.

Uuden toiminnanjohtajan myötä kehitämme myös toimiston tehtävänkuvaa ja yhteistyötä jaosten kanssa. Kerromme lisää kuulumisia kevään aikana!

Virva Niissalo

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.