Hyppää sisältöön

Muumipeikon talvirieha peruuntuu

Valitettavasti joudumme peruuttamaan perinteisen helmikuun alkuun suunnitellun Muumipeikon talviriehan. Vaikka koronarajoitukset eivät koske ulkotapahtumia, niin katsoimme että tapahtumaa ei pysty järjestämään niin että turvavälit saataisiin varmasti pysymään, kun lapset ihmettelevät joukolla Muumia ja paloautoa.

Toivotaan että tilanne paranee ja kenties keksimme tilalle muuta perheohjelmaa myöhemmin keväällä.

Aktiiviksi perhetoimintaan?

Perhetoimintaamme kaivataan uusia aktiiveja – kiinnostaisiko sinua? Erityisesti kaipaamme vapaaehtoista tapahtumien suunnitteluun ja käytännön organisointiin, apukäsiä toteutukseen kyllä löytyy. Perehdytämme sinut tehtävään ja saat apua aina tarvittaessa. Perhetoiminta voi olla perheiden yhteisiä retkiä, iltapalanuotioita, perhetapahtumia Maunulassa, tai mitä milloinkin keksitään. Voit käyttää toimintaan aikaa omien menojesi puitteissa, joitakin tunteja kuukaudessa.

Jos perhetoiminta kiinnostaa, jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.