Hyppää sisältöön

Yhdessä ulkoillen -hanke

Helsingin Latu ja Polku ry:ssä on käynnistynyt Helsingin kaupungin avustama hanke, jolla pyritään edistämään ikäihmisten liikkumista. 

Hankkeessa perustetaan kaikille avoimia ja maksuttomia ulkoiluryhmiä tiettyihin kaupunginosiin Helsingissä. Ryhmien on tarkoitus kokoontua säännöllisesti ja aktivoida helsinkiläisiä ikäihmisiä liikkumaan yhdessä, tehden matalan kynnyksen kävelylenkkejä lähiluonnon äärellä. Ryhmien kokoontumiset pyritään viemään mahdollisimman lähelle ihmisiä – niin että kynnys osallistumiseen olisi mahdollisimman matala. 

Ryhmät käynnistetään hankkeen avulla ohjattuna toimintana, mutta hankkeen lopputulemana pyritään siihen, että ulkoiluryhmät olisivat integroituneet Helsingin Ladun ja Polun vapaaehtoistoimintaan. Ulkoiluryhmien on siis tarkoitus pyöriä tulevaisuudessa vapaaehtoisten ohjaajien voimin. 

Sen lisäksi, että hankkeella tavoitellaan ikäihmisten liikkumisen edistämistä, pyritään hankkeen avulla myös laajentamaan Helsingin Latu ja Polku ry:n toiminnan maantieteellistä laajuutta. 

Viestimme lisää hankkeesta elokuussa, ja ryhmien olisi tarkoitus käynnistyä syyskuun aikana. 

Lisätietoja hankkeesta saa Helsingin Latu ja Polku ry:n toimistolta (toimisto(at)helsinginlatu.fi tai puh. 0400 926 964). 

Jaa somessa:

Lisää aihealueeseen liittyen

Jäsenpalvelut

Jäsenenämme pääset nauttimaan monipuolisesta ulkoilusta ja yhdessäolosta, sekä runsaista jäseneduista. Samalla autat meitä järjestämään ulkoilutoimintaa ja edistämään sekä lasten että aikuisten luontosuhdetta ja hyvinvointia luonnossa.